ADVIES

ADVIES 2017-11-29T12:54:57+00:00

Wij hebben zelf meer dan 20 jaar ervaring in klantenservice en het doorvoeren van diverse verbetertrajecten, bij verschillende organisaties en met uitstekende resultaten. Altijd met de focus op resultaat, eigenaarschap, plezier, samenwerking en vanuit klantperspectief.

We willen graag tot de kern doordringen en geen tijd verspillen, dus kunnen we ook behoorlijk direct zijn in onze advies- en coachingsgesprekken. Altijd professioneel en gericht op samenwerking, maar er moet wel resultaat neergezet worden.

Abonnement

Ons Advies Abonnement is een uitkomst voor MKB organisaties die inzichten in actie willen omzetten, maar niet weten hoe. Of er zelf geen tijd of kennis voor hebben. Het wiel opnieuw uitvinden hoeft niet en is zonde van jouw tijd. Wij zullen altijd succesvolle methodes en best practices hergebruiken, maar wel toegespitst op jouw situatie.

  • In abonnementsvorm, niet gebaseerd op uren maar op resultaat!

  • Output georiënteerd: meer gedaan krijgen voor minder kosten

  • Agile manier van werken, flexibel en actiegericht

Quick-scans

Weet jij wat je wil betekenen en voor wie? En hoe je de klant wilt en kunt helpen en met welke onderdelen of diensten? Wat zijn de elementen van je bedrijfsvoering die moeten kloppen en werken? Hoe krijg je de basis op orde? Met onze quick-scans krijg je snel antwoord op deze vragen, weet je wat de totaaloplossing is en kun je gaan nadenken over de invulling ervan.

  • Snel en eenvoudig inzicht in je businessmodel, op enkele A4-tjes

  • Zowel online (Do It Yourself) als in een workshop

  • Zeer scherp tarief

Hoe het werkt en wat je krijgt

hr

Een klant wil zich gehoord voelen en erop vertrouwen dat jij een passende, complete oplossing kunt leveren. Ben je betrouwbaar als vertegenwoordiger van je organisatie, business partner, maar ook als persoon? Niet alleen bij de verkoop, maar ook als adviseur, nazorg en service?

We gaan ervoor zorgen dat je direct kunt beginnen, het is niet ingewikkeld. Er zijn geen quick fixes, maar wel snelle routes met quick wins. Alle stappen of experimenten zijn onderdeel van een transitie. Uit de veranderkunde weten we dat je het beste hele kleine stapjes kunt zetten: ‘too small to fail’.

Wij helpen je jouw product of dienst kraakhelder te krijgen op 1 A4;

 We creëren een doelstelling voor je new business;

Je krijgt een marketing en sales strategie waarmee je dit gaat bereiken;

We bedenken hoe je je leads gaat vangen en converteren;

Hoe je up-sell mogelijkheden bij deze nieuwe klant krijgt;

En we kunnen het voor je uitvoeren. Actie. Resultaten.

Nieuwsgierig?

We willen je graag verder helpen

One size does not fit all: jouw situatie is uniek. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je graag meer informatie wil, vragen hebt of jouw context wil bespreken. Bel of app dan met Kiona. Of stuur ons een bericht, we geven je graag persoonlijk advies.

  • 073 888 94 91

  • 06 50 27 53 73

  • kiona@salesgroove.nl